Kahdestoista joulukuuta

Meillä käy pihassa häirikköpupu. Eihän se häiriintynyt ole mutta kun se tulee öisin, ja meidän hälytysjärjestelmä saa siitä hepulit. Tänään aamuyöstä hälytysjärjestelmämme yritti kaivaa tiensä ikkunan läpi takapihalle ja huusi kuin hullu. Varmaan se yritti huutaa meille "Tulkaa nyt äkkiä tänne katsomaan, taas se pupu on täällä!" Komensin hälytysjärjestelmän viereeni ja siinä se sitten tuhahteli tyhmille ihmisille jotka eivät älyä keskellä yötä lähteä kisailemaan pupun kanssa takapihalle...

Tänään tuli loimotteli leivinuunissa ja viimeistelin muutamia joululahjoja. Täytyy ottaa niistä huomenna kuvia (joita julkaistaan vasta aaton jälkeen) ja paketoida ne, koska osa niistä lähtee maailmalle sunnuntaina.

Ei vieläkään yhtään joulukorttia. Olen varmaan sanonut tämän aiemminkin, mutta tämä systeemi on ihan syvältä kun kaikki kortit tulee sitten yhtäaikaa! Muistan vielä sen ajan kun eka kortti saattoi tulla marraskuun viimeisinä päivinä ja sitten niitä tippui jouluun asti pikkuhiljaa. Tykkäsin siitä niiiiin paljon. Asiat muuttuvat ja ihminen sopeutuu, mutta tähän muutokseen en ole vieläkään, monen vuoden jälkeen sopeutunut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Vuoden toiseksi viimeinen päivä