Kolmas joulukuuta

Huhheijaa! Vajaan puolen tunnin päästä on itseasiassa jo neljäs joulukuuta, mutta huukeös.

Aamulla lähetin pojat kouluun ja kävin koiran kanssa lenkillä. Sen jälkeen katselin netistä hetken ohjelmia ja neuloin. Lounaaksi vetäisin lohisopanjämät. Sitten olikin jo aika lähteä kaupunkiin. Koiraa harmitti kovasti kun joutui jäämään yksin, mutta tiedän että se oikeasti on nukkunut sen pari tuntia mitä joutui odottelemaan poikia koulusta.

Kaupungissa nakkasin joulukortit postilootaan ja käpsöttelin kampaajalle. Sitten piipahdin lähes tyhjässä toimistossa jossa edelleen on mun toimistokalusteet, vilkaisin postin ja soitin pari puhelua. Ja sitt kaupungille luurailemaan. No oikeasti mulla oli muutamia hoidettavia asioitakin. Kävin ostamassa muutamia nappeja joulusalaisuuksiin, sitt kävin pankissa ja vielä tuli ostettua yksi joululahjakin. Olisin ostanut Punnitse&Säästä -kaupasta erilaisia pähkinöitä mutta sielläpä ammottikin laarit tyhjyyttään, se oli lopettamassa toimintaansa. Höh ja pöh! Noh, meninpä sitten kahville ja sen jälkeen kävin ostamassa ihan tavallisesta kaupasta niitä pähkinöitä ja glögiä; HenKaSe:n pikkujouluja varten.

Suunnistin sinne HenKaSe:n pikkujouluihin iloisella mielellä, ja hyvänen aika kun meitä olikin iso ja iloinen joukko ja voin sanoa että herkkua oli siinä monenlaista!

Mukava päivä, ja nyt vetäydyn unten maille ja toivon, että  Henkisen Kasvun Ohjaajan -koulutuksen tehtävä lähtee yön aikana avautumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....