Ensimmäinen joulukuuta

Heipä hei!

On ollut hyvin pitkä tauko blogin päivittämisessä. On ollut monta asiaa menossa päällekkäin. En aio kerrata tähän kaikkea, mutta yrittäjyys on tältä erää ohi.

Ajattelin ruveta kirjoittamaan perinteiseen tapaan jokaisena joulukuun päivänä.

Tänäkään vuonna ei taida olla hanget korkeat nietokset. Lumesta on vain häivähdys tänään. Vähänhän se harmittaa, mutta tulihan se joulufiilis viimekin vuonna vaikka mustaa joulua vietimme, joten eiköhän se sieltä tule tänäkin vuonna.

Tänään kylämme neulekerho pystytti näyttelyn kirjastoomme. Minä olin Henkisen Kasvun Ohjaajan -koulutuksessa, mutta naisporukka oli tehnyt todella ihanan näyttelyn tekemistämme käsitöistä. Esikoiseni, Herra 11½ Wee totesi, että siellähän on melkein koko puvusto, lapasia, sukkia, paitoja, pipoja... no näin kyllä on! Hame ja villahousut sieltä puuttuu. Kirjaston henkilökunta oli laittanut näyttelytilan viereen hyllyyn neulontakirjoja, hienoa. Eihän sitä tiedä jos joku vaikka inspiroituu meidän töistä, ja tulee vielä neulootikkojen iltaan. Näyttely on nähtävänä koko joulukuun.

Tänään taas kaupassa harmittelin, miksi kaikki joulukonvehdit ovat maidollisia, laktoosillisia. Olen ihan liian laiska tekemään itse. Pitää kehitellä jotain muuta herkkua. Kyllä mä yhden tai kaksi laktoosillista konvehtia syödä.

Kommentit

  1. Olisi kiva nähdä kuvia näyttelystä :)

    Koita raakasuklaata? Eräs työkaveri pitää siitä kovasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....