Kahdeskymmennes joulukuuta

Lunta, lunta ja lunta! Sitä on satanut koko ajan ja taitaapa sataa vieläkin. Valkea joulu. Se on täällä.

Kävin aamulla koiran kanssa metsässä. Eipä siellä muita hulluja näkynyt. Yhdet suksen jäljet oli, ja yhdet koiran ulkoiluttajan. Mutta siellä oli niiiiin kaunista.

Kun tultiin kotiin niin mies oli tulossa kolaamaan pihaa ja pyysin häntä tuomaan linnuille ruokaa. Itse kyllä kahlasin lintulaudalle viemään ruuat. Sisällä odotti lämmin tee jonka mies oli pistänyt hautumaan ennen kuin lähti pihalle.

Aamupalan jälkeen miesväki lähti kuusen kaaton. Sillä aikaa mä mietin ostoslistaa ja tietenkin neuloin ja katsoin videoita. Kun miesväki tuli, pojat huomasivat että tontut olivat käyneet meillä ja ripotelleet joulukoristeita ympäri taloa. Ja mä en huomannu mitään kun neuloin niin innoissani! Joulun taikaa, epäilivät pojat. Tontut olivat varmaan laittaneet jonkun taian, niin sen takia en kuullut enkä nähnyt mitään.

Tänään herkuteltiin lounaalla poronkäristyksellä ja perunamuusilla. Saunan jälkeen illalla oli tortilloja joita jokainen täytti itse. Täytevaihtoehtoina oli kurkkua, tomaattia, paprikaa, ananasta, sipulia, katkarapuja, jauhelihaa, juustoa, salsaa, valkosipulikastiketta...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....