Kahdeksas joulukuuta

Aamulla satoi vettä, ja arvatenkin oli myös liukasta. Vesisade ei estänyt minua ja koiraa käymästä lenkillä.

Kotona katsoin netistä Maria Langin. Vanhanajan dekkarisarja. Olen lukenut osan myös kirjoina. Sormetkaan ei olleet joutavani ja yllätys yllätys: neuloin!

Kuopus tuli puoli kahden pintaan kotiin. Oli pahoittanut mielensä kun kaverit vissiin olivat vähän yrittäneet leveillä ja oli tullut mielipide-eroa lego-asioista ja siitä kuka niistä tietää ja mitä tietää ja kuka tietää enkä eniten ja kellä niitä on eniten. Kuopus oli poistunut tilanteesta ennen kuin oli hermot menny. Hyvin tehty.

Kuopus meni sitten pelaamaan ja yhtäkkiä koira rupesi haukkumaan hurjasti. Meidän karvainen ovikello. Kuopus ilmoitti menevänsä katsomaan ja tuli kohta takaisin "Siellä on nuohooja ovella". No kas, niinpä olikin. Ja nyt on nuohous suoritettu niin voi turvallisemmin mielin lämmitellä. Huvitti kun nuohooja kyseli anopista kun ei kuulemma ollut kotona. Vilkaisin kelloa ja totesin nuohoojalle, että anoppi on siihen aikaan päivästä lenkillä, kannattaa käydä myöhemmin uudelleen. Pienen kylän iloja.

Leivoin valkosuklaa-taatelikeksejä tänään. Ne on tosi hyviä, mutta minä en kauheasti niitä uskalla laktoosi-intolerantikkona syödä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....