Kuudestoista joulukuuta

Eilen hiukan surin sitä kun lumet lähti sulamaan. Niinpä tänä aamuna yllätys olikin melkoinen kun uutta lunta oli tullut yön aikana ja kello kuuden aikaan satoi edelleen lunta. Tai liekö se jo sataessaan ollut räntää mutta maa oli valkoinen. Metsässä näytti niin kauniilta kun kävimme koiran kanssa yhdeksän jälkeen metsälenkillä.

Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja lähdin kaupungille. Hurautin suoraan Matkukseen, shoppailin siellä sun täällä, kävin kahvilla ja sitten lähdin hiljalleen valumaan kotia kohti. Pysähtelin eri kauppoihin matkan varrella. Viimeiseksi lähinnä kotia sijaitsevaan citymarkettiin ruokaostoksille. Piipahdin myös Alkossa, josta ostin Disaronoa että saan tehdä amarettokaakaota. Lisäksi käväisin Punnitse&Säästä -kaupassa ostamassa pähkinöitä ja rusinoita.

Olin aika väsynyt kun pääsin kotiin, mutta samalla vauhdilla hain kellarista punajuuria ja ryhdyin valmistamaan lindströminpihvejä. Lapset onneksi olivat avuliaalla tuulella ja tyhjensivät ostoskassit. Mieskin tuli sitten sopivasti kotiin ja hoiti ruuanvalmistuksen loppusilaukset, kuten salaatin teon. Lapset kattoivat pöydän.

Tänään on ollut vauhdikas päivä joten uni varmasti maistuu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....