Kylmä täysikuu

Voi mikä aamu oli tänään! Luistelimme koiran kanssa aamulenkin kylmässä sateessa. Tottahan otimme haastavan tehtävän ja pyrimme rannalle jossa koira saa juosta vapaana. Emme kuitenkaan ottaneet huomioon sitä, että kyseisellä reitillä ei ole lainkaan talvikunnossapitoa. Ehkä olisi pitänyt se alamäki laskea persemäkeä. Takaisinpäin ei edes yritetty samaa reittiä. Enhän olisi päässyt ylös sitä samaista jäämäkeä! Suosiolla menimme tielle polun toisessa päässä jossa onneksi oli polun reunassa täysin sulaa ylämäessä.

Yllättäen en ole saamassa mitään heppuleita tästä vetisestä joulukuusta. Harmittelen toki hiukan koska tykkäisin enemmän lumesta ja pakkasesta, mutta olen asian suhteen itse rauhallisuus.

Kävin tänään kaupungillakin tekemässä viime hetken jouluhankintoja siltä suunnalta. Autokin kaipasi tankkausta kun joulun aikaan ajoja on eri suuntaan kuin missä on edullista polttoainetta autoon. Nappasin mieheni kyytiin kaupungista. Postilaatikossa kotona odotti muutama postikortti. Tämän joulun ensimmäiset joulukortit!

Iltalenkillä ihastelin hyvin kirkasta täysikuuta, vuoden viimeistä. On se vaan niin hieno!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....