Yhdeksän tanssivaa daamia

Ikkunasta näkyy pakkasen värjäämä puolikuu. Aamulla oli -6 astetta, nyt on -20. Pikkuisen viileältä tuntui olla koiran kanssa iltakävelyllä. Koirahan ei ollut moksiskaan. Eihän sitä pikkupakkaset millään tavalla haittaa!

En tiedä minne huomenna suuntaamme koiran kanssa pitkälle lenkille, sillä tänä aamuna meidän lenkkipolulle ajettiin latujen pohja. Sinne ei passaa siis tänä talvenna enää mennä tallustelemaan. Onhan meillä koirapuisto. Mutta se riemu on tutkittu parissa minuutissa, jos paikalla ei ole muita koiria leikkimään kaveriksi. Ihminen ei siihen hommaan kelpaa. Kokeiltu on viime talvena. Tosin jos pakkasta on huomennakin tuon verran kuin nyt niin kovin pitkää lenkkiä ei tehdä muutenkaan ettei jäädytä.

Sain tänään joulukortit postiin. Äh, tuo kuulostaa jotenkin ikävälle velvollisuudelle mutta sitä se ei todellakaan ole! Minusta oli taas vallan ihanaa näpertää kortit valmiiksi, kirjoittaa kuoriin nimet, sujauttaa kortit kuoriin, liimata postimerkit (jotka ovat tänä vuonna tosi ihania!) ja viedä ne posteljoonin kuljetettavaksi. Toivottavasti kortit ilahduttavat yhtä paljon vastaanottajia kuin lähettäjääkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....