Kymmenen hyppivää lordia

Tänä aamuna pakkanen paukauhteli reilussa kahdessakymmenessä asteessa. Sepä ei toki estänyt ulkoilua koiran kanssa. Suunnistimme rannalle jossa viimekin talvena ulkoilimme. Koira oli tosi innoissaan kun pitkän tauon jälkeen pääsi sinne. Tänä talvena fasaanikaan ei ollut pelottava vaan sitä piti vähän ajaa takaa.

Kotona virittelin tulen lieteen ja kiehautin pannukahvit. Olipa se pitkästä aikaa hyvää!

Olen oppinut rakastamaan näitä hitaita aamuja. Herään toki ennen kuutta koiran kanssa pihalle, mutta varsinaiselle lenkille lähdetään vasta yhdeksän maissa ja sen jälkeen sitten muita puuhailuja oman mielen ja tahdin mukaan. Jotenkin tällä hetkellä ahdistaa ajatus siitä, että pitäisi lähteä seitsemän maissa ajamaan kaupunkiin töihin, ja kotona olisi vasta viiden maissa illalla! Keksikää mulle äkkiä joku tuottoisa työ jota voisi tehdä omassa tahdissa kotona?!?

Olin tänään Lehdon ja Pakanaverkon yhteisessä tapaamisessa ja vietimme pikkuyulea iloisissa merkeissä. Juhlamme oli täysin alkoholiton, mutta kyllä se varsin railakkaasti sujui. Tuli taas ikävuosia lisää; niin paljon me naurettiin. Toki kävimme hyvinkin filosofisia keskusteluja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....