17. joulukuuta; 1903 Wrightin veljesten lentokoneen ensilento

Huomasin aamulla että unohdin eilen kirjoittaa. Noh, elämä on, joskus.

Eilen oli mukava lumisade joka toi valoa mukanaan. Kävin laulamassa museopirtillä joululaulua muutaman muun kanssa yhdessä. Pirtti oli laulajia täynnä. Illalla vietimme marttojen kanssa pikkuisia jouluja glögin ja erilaisten pikkuherkkujen kera.

Tänä aamuna ajelin esikoisen kanssa kaupunkiin hammaslääkäriin. Tarkastuksessa paljastui, että pojan lohjenneen hampaan paikka repsotti ja aiheutti aika ajoin vihlontaa. Hammaslääkäri korjasi paikan ja teki samalla tarkastuksen. Aiempi tarkastus oli suuhygienistin tarkastus ja lääkäri tarkasti vähän eri asioita. Yhdessä takahampaassa on kuulemma pieni reiänalku joka paikataan huhtikuussa. Aiemmin ei ollut aikaa. Löytyi myös pieni saksipurenta jota lähdetään sitten keväällä oikaisemaan kuminauhalla.

Illalla olimmekin koululla yhdessä lähes koko muun kylän kanssa lasten joulujuhlassa. Tänä vuonna oli ensin mahdollisuus nauttia glögiä ja pipareita. Esitykset olivat jälleen ilolla valmisteltuja ja esitettyjä. Kuopuksen luokka lauloi kantaesityksen uudelleen sanoitetusta laulusta ja esikoisen luokka oli tehnyt valokuvaprojektin. Esikoinen oli hoitamassa luokkakaverinsa kanssa äänentoistolaitteita ja videotykkiä yms.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....