10. joulukuuta; YK:n ihmisoikeuksien päivä

Ajoin tänä aamuna Iisalmeen työhaastatteluun. Saanen sanoa että ois kuulkaa rankka työmatka! Rehellisesti sanottuna en kauaa jaksais.






Hieno oli kuitenkin auringon nousu Iisalmessa puoli kymmenen maissa aamulla. Myöhemmin päivällä oli kuitenkin harmaata ja sateista.

Kotimatkalla kävin kaupassa ja hakemassa pankilta avaimen iltaa varten. Postista lunastin joulupaketin esikoiselle. Kotona leivoin piimäkakun, senkin illaksi. Ruuaksi helppoa bolognesekastiketta jossa kastike otetaan suoraan purkista. Mun aikataulutus meni vähän sekaisin tuon haastattelukeikan takia.

Ennen kuutta lähdin tarjoomusten ja avaimen kanssa pankin kerhohuoneelle neulepiiriin. Normaalisti katan valmiiksi 10 henkilölle, mutta tänään oli keittiössä sellainen tunne että se on liikaa. Suljin hetkeksi silmäni ja kysäisin monelleko sitten katetaan. Tuli hyvin selkästi tietoisuuteen 6. Niinpä katoin siis kuudelle. Meitä oli 7, mutta yksi ei koskaan juo kahvia tai teetä. Joten kuusi kuppia oli juuri oikea määrä! Seuraavan kerran tapaammekin vasta ensi vuonna neulepiirin merkeissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....