Ystäviä ja salaatteja

Tein tänään tonnikalasalaatin johon tuli riisiä, herne-maissi-paprikaa, kananmunia, tonnikalaa, vähän sipulia ja kastikkeeksi kermaviiliä jossa oli tilliä ja sitruunaa. Tulipa hyvää! Tämän salaatin otin mukaani kun lähdin ystävän luo. Meitä oli paikalla 3 naista. Olemme tunteneet kohta 15 vuotta. Apua! Pitääkö mun laskee uudestaan tuo... laskin ja oikeasti vuosia tuleekin jo 16... mihin nämä vuodet oikein vierii??

Takaisin asiaan. Jossain vaiheessa huomasimme, että joimme aina kahvia ja söimme makeita herkkuja. Silloin sovimme, että on varmaankin syytä tehdä vaikkapa salaatteja ja syödä oikeasti jotain. Monesti tapaamme työajan jälkeen ja osa meistä tulee suoraan töistä. Emme koskaan sovi etukäteen mitä kukakin tekee, mutta ikinä ei ole ollut kahta ihan samalaista! Joskus on voinut olla niin, että kahdella on ollut broilerisalaatia, mutta toisella on ollut vaikkapa pastapohjainen salaatti ja toisella hedelmäinen. On meillä joskus herkkuja jos on aihetta juhlaan.

Tänään meillä oli siis minun tekemää tonnikalasalaattia, toisessa salaatissa oli salaatinlehtien lisäksi kurkkua, tomaattia, oliiveja ja fetaa, kolmas oli tehnyt tällä kertaa lämpimään piirakan jossa oli täytteenä lohta ja pinaattia. Hyvät oli ruuat jälleen! Ja jälkkäriksi pelkkää kahvia. Oli mukava ilta.

Tein viikossa kuopuksella hupparin. Sain sen eilen valmiiksi ja valokuvasimme tänä aamuna. Hupparissa on pojan hyväksymät värit ja toive oli ettei kauheasti kutittaisi. Niinpä lanka on villa-alpakka -sekoitetta. Kuopus vaikutti erittäin tyytyväiseltä ja lähti aamulla kouluun huppari päällä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....