Olinko jo eilen torstaissa?

Taisin olla. En ehkä kirjoittanut asiasta mutta jotenkin elin torstaita. Lapset eivät ole olleet vielä viikkoakaan lomalla, ja me kaikki kolme olemme jo ihan sekaisin viikonpäivistä!

Tänään on ollut tosi laiska päivä. Ollaan oikeastaan vaan lojuttu poikien kanssa. Toki koiran kanssa ulkoiltiin ja kävin kuopuksen kanssa kaupassa. Ja ruokaa laitettiin. Muuta ei olla tehty. Päivällä syötiin riisipuuroa ja mustikkasoppaa. Ihan sopiva viileään ja sateiseen päivään. Illasta vasta kirkastui ja lämpeni. Illalla syötiinkin sitten uunilohta, ruotsalaisia uusia pottuja ja kermaviilikastiketta. Hyvää oli.

Minulla on ollut jonkin aikaa ongelma yhden palvelun kanssa. Minun olisi pitänyt vahvistaa siellä yksi asiakirja, mutta joka kerta kun yritin tehdä sitä, palvelu herjasi minua. Tänään päätin pyytää mieheni katsomaan sitä kanssani, kun en oikein ymmärtänyt mistä asiasta se herjaa. Naureskelin palveluun kirjautuessani, että tässä varmaan käy klassisesti, että kun atk-tuki on paikalla niin kaikki toimii moitteettomasti. Ja kappas vain: juuri niin kävi! Kyllä on atk-tukihenkilöillä voima halussa, riittää pelkkä läsnäolo. Kotona tämä meni nauruksi, mutta joskus työelämässä on ollut sellainen olo, että atk-tuki ei usko minua, että asia ei aiemmin onnistunut...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....