Täytetty porsaan sisäfilee


 


Alkuperäinen ohje, jossa on käytetty naudan sisäfileetä, mutta meidän kaupassa ei sitä jostain syystä tällä kertaa ollut. Siispä porsasta. Sovelsin muutenkin ohjetta.


Kuten ohjeessa, avasin filee kuin kirjan ;) Tein voista, valkosipulista ja basilikasilpusta tahnan jota levitin fileen väliin. Leikkasin mozzarellajuustosta paksuhkoja paloja ja lätkin ne tahnan päälle. Siihen päälle lykkäsin vielä aurinkokuivattuja tomaatteja. Pistelin fileen kiinni hammastikuilla. Ja eikun uuniin.




Herkullinen tuoksu levisi keittiöön ja keittiöstä koko kotiin. Ainakin yhden mokan tein. Eli en muistanut pistää folioon. Mutta lopputulos oli kuitenkin syötävää. Jopa niin syötävää, että meidän nykyään melko nirso 4-vuotias söin lautasensa tyhjäksi, pyysi jopa lisää lihaa. Ja poistuessaan sanoi: "Söin kaiken, oli niin hyvää!" =D



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....