Tuisku ja tuiverrus

Tänään onkin tuulta ja tuiskua vaikka naapureille jakaa! Tuulee oikein kunnolla ja lunta sataa. Olihan tässä välissä pari rapsakkaa pakkaspäivää mutta nyt ei ole kun -5 ja heti kun lauhtui niin rupesi satamaan lunta.

Käväisin tänään parin tunnin keikan keskikaupungilla tapaamassa ystävää kahvilassa. Kylläpä taas pari tuntia hurahti nopeasti! Olen siis tänään vapaapäivällä.

Lähikaupassa oli haukifileetä lihatiskissä joten ostin sitä ja tehdään siitä illalla soppa. Lounaaksi söin ruokaisan salaatin. Kuopus on ollut vähän kipeänä, tuli eilen kesken päivän kotiin. Hän oli minun kaupunkireissun aikana tehnyt itselleen spagettia ja syönyt kastikkeen jämän kaapista. Taitaa siis olla jo paremmassa kunnossa.

Ei oikein taas ota selvää mikä kuopuksella on ollut. Valitti että on vaan yleisesti tosi huono olla ja päätä särki. Nukkui kun eilen tulin kotiin. Mitään muuta ei oikeastaan ole. Oli kuitenkin ihan kalmankalpea kun kömpi eilen vuoteestaan. Lienee jälleen jotain sisäilmaoireita. Mitä lie ovat koululla tehneet...

Pitäisi ruveta tarkistamaan, että marttayhdistyksen viime vuoden tilinpäätösmateriaali olisi kaikki varmasti koossa, niin voisin luovuttaa ne toiminnantarkastajille. Yksi pöytäkirja ja toimintakertomus ainakin puuttuu, mutta ne ovat jo matkalla luokseni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....