Päivä 3, aamu

En vain eilen jaksanut kirjoittaa.

Eilinen ilta yllätti. Olin kyllä tietoinen, että tämä kuuri, puhdistusta kun on, voi nostaa tunteita pintaan, mutta en odottanut hillitöntä itkunpuuskaa. Lähdin ihan tavallisesti koiran kanssa iltapissakävelylle ja yhtäkkiä vaan rupesin itkemään ja itkin suurimman osan matkasta. Ja mietin mitä ihmettä oikein tapahtuu ja mitäs nyt sitten tekis!

Noh, onneksi nykyteknologia suo mahdollisuuden siihen, että vertaistukiryhmä on nopeasti käytössä. Eli viestiä facebook-ryhmään. Ja kyllähän sieltä tuli tukea, ohjeita ja kannustusta.

Tänään on uusi aamu ja kuuri jatkuu. Eihän se nyt yhteen itkuun ja ahdistuksen tunteeseen lopahda. Pikkuisen suomalaista sisua ja taas porskutetaan. Eväät on valmiina odottamassa lähtöä työpäivän pyörteisiin.

Esikoiseni (kohta 15 Wee) lähtee tänään kanssani töihin; itseasiassa lähtee koko viikon. Hänellä on TET-viikko ja halusi tulla minun työpaikalle. Ja koskapa se on mahdollista niin tehtiin järjestelyt minun työaikaan niin että teen 6 tunnin päiviä pojan kanssa. Hän ei pääsisi kesken minun työpäivän kotiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....