Tässä on otsikko

Tänään oli hidas aamu. Päästiin koiran kanssa vasta vähän vaille 10 lähtemään lenkille. En oikeastaan tiedä mitä vötköilin. Olin kuitenkin iloinen siitä, että jalat eivät kramppaileet omia aikojaan. Eilen oli vähän ongelmallista kun vähän väliä etenkin vasemman jalan jalkapohja meni kramppiin. Ei onneksi autolla ajaessa! Tulin siihen tulokseen, että olen unohtanut juoda riittävästi vettä. Toki varmasti edes takaisin sahaava lämpötilakin sai jalkani reagoimaan. Eilisiltana nautin pieniä annoksia vettä tiheää tahtia. Tänään ei olekaan sitten kramppeja ollut.

Vähän ennen kahtatoista ihmettelin, miksi ulko-ovi kävi ja kuopus tuli kotiin. Olin ihan torstaipäivässä! Tokihan perjantaisin kuopus tulee puolen päivän aikaan kotiin.

Valmistauduin päivän mittaan myös illan marttayhdistyksen hallituksen kokoukseen. Päätettiin kevään ohjelmasta. Nyt se pitäisi vielä kasata, tai oikeastaan sitä ennen varmistaa muutama asia.

Koiran kanssa iltalenkillä meinasin jäätyä pystyyn. Pakkasta ei ole kuin -7,5 astetta, mutta tuuli on ihan järkyttävän jäätävä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....