Itsenäisyyspäivänaattona

Voi minua! Unohdin eilen kirjoittaa!

Aamulla mittari näytti -20. Mies sanoi, että koira olisi halunnut tehdä pidemmän lenkin kuin mitä ihminen uskalsi.

Kuopus halusi lähteä iltapäivällä kaverilleen. Auto oli todella jäykkä. Mietin että jos en olisi lauantaina sillä ajanut, niin mitenkähän jäässä ja jähmeä se olisikaan ollut.

Esikoinen teki heti aamulla kotiläksyjään ja leipoi meille mokkapalamuffinseja. Hyviä tuli!

Iltaa kohti lauhtui ja rupesi satamaan lunta. Aikamoinen myräkkä oli kun käytiin koiran kanssa yhdeksän jälkeen iltapissalenkillä. Pienoisen lumikuorrutuksen sain. Koirahan ravisteli ylimääräiset lumet itsestään.

Illalla pelasimme Catan-lautapeliä koko perheellä. Se tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Mutta eipä sillä ollut väliä kun tänään olemme kaikki vapaalla. Meillä on pitkä viikonloppu.

Tänä aamuna mittari näytti -4. Yöllä oli tullut paljon lunta joten aamun lenkki puoli yhdeksän aikaa meni osittain kahlaamiseksi koska suurinta osaa teistä ei oltu vielä aurattu. Oltiin varmasti käyty plussan puolella yöllä koska lumen pinta oli jäätynyt kovaksi kuoreksi. Alla oleva lumi oli pehmeää ja osittain märkääkin. Sekin teki liikkumisen raskaaksi.

Nyt on leivinuunissa tuli, linnuille on annettu lisää ruokaa, ja varmaan kohta pitäisi jonkinlaista lounasta tarjoilla perheelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....