Pääsiäispuhdistus

Kuinka ollakaan, sopivasti tässä pääsiäisviikolla olen osallistunut energian puhdistuskurssille. Joo, osaan ja tiedän paljonkin asiasta, mutta kertaus on aina hyväksi ja aina tulee jotain uutta, vähintään uusi näkökulma on kun ohjaaja on eri ihminen kuin ennen.

Onpa ollut rytinää!

Sopivasti ennen kurssia päätin tukahdattua tiettyjä tunteita, koska koin että aiheutin sillä toiselle ihmiselle ahdistusta. Siitähän nyt ei tietenkään koskaan mitään hyvää seuraa jos tunteitaan lähtee tukahduttamaan kun tarkoitus on kokea niitä. Mutta yritin olla kiltti ihminen... Minulle itselleni tuli kuitenkin niin järjettömän vaikea olla, että eräänä aamuna vaan päätin että olkoon ja tulkoon ja menköön kaikki tunteet, tulviikon vaikka yli äyräiden kun niille en mitään voi. Yksi ajomatka töihin meni sydänkeskusta availlen. Armo ja rakkaus. Hengitys toimi taas. Tunteet vyöryivät yli

Ja tadaa! Tämä olikin suorin mahdollinen reitti itsensä rakastamiseen! Ihan kuin olisin puhjennut kukkaan!

Minulla ei ole mitään harhaluuloja siitä että nyt ois hommat sitt tehty. Parisuhde vaatii aina töitä. Jopa parisuhde itseensä. Mutta muutos energioissa on niin selkeä, että muutkin ovat huomanneet sen. Jotkut ovat jopa vihjailleet että mulla ois joku uusi mies.

Noh, jos totuudessa pysytään niin aina on joku mies. Joskus se on aviomies, joskus se on Tim Whild tai muu kouluttaja, joskus taas ihan joku muu mies. On siellä tälläkin kertaa joku mies. Enhän minä muuten puhuisi tunteiden tukahduttamisesta.

Mutta paljon tärkeämpi asia on nyt tämä itseensä rakastuminen! Siinä ei kyllä pärjää yksikään mies 😄

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....