11. helmikuuta; kansallinen hätäkeskuspäivä (112)

Tänään tuli koettua sekin, että olin vesisateessa lenkillä koiran kanssa... helmikuussa! Nähtävästi ensi viikolla on taas luvassa pakkasta.

Leivoin tänään suklaakakun neulepiiriin. Lupasin viimeksi, että haen tänään avaimen ja keitän kahvit. Kakusta tuli just niin hyvää kuin muistin! Oli taas tosi hauskaa olla neulomassa ja nauramassa naisten kanssa.

Kun hain avaimen, kuljin kylän kukkakaupan ohi. Ja niin tietoisuuteeni lipui taas ajatus floristiksi kouluttautumisesta oppisopimuksella. En tiedä olisiko edes töitä tarjolla, tai voisiko edes saada oppisopimusta. Tämä on yksi sellainen haave joka tupsahtelee aika ajoin tietoisuuteeni.

Tänään muistin myös  yhden asian lapsuudestani/nuoruudestani. Tämä on hyvin harvinaista herkkua koska minulla on vaikeuksia muistaa asioita niiltä ajoilta.

Lapsuuteni kylälle avattiin uusi, hieno kukkakauppa. Oli siellä jotain lahjatavaroitakin. Olisin voinut viettää siellä aikaa vaikka kuinka kauan!! Se tuoksu ja ne kukat ja kaikki. Kävin siellä niin usein kuin ilkesin. Muistan, että kukkakaupan naiset kyselivät joskus voisivatko auttaa mutta minähän vain katselin ja nautiskelin ja haaveilin...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....