Talvilauantai

Koira herätteli 7 aikaan. Jee! Käytiin sitten -15 asteen pakkasessa lenkillä. Mies tuikkasi leivinuuniin tulet ja nyt siellä jo hautuu karjalanpaisti. Lounaaksi on kyllä eilistä broiskukastiketta. Mietin eilen että mun pitäisi opetella tekemään sitä ilman kermaa kun maitotuotteet ei oikein kunnolla sovi mulle. Ja onhan se tosi tylsän näköistä ruokaa.

14 päivän puhdistuskuuri oli ja meni. Testasin ihan tietoisesti itseäni ja söin leivonnaisia. Nenä meni hetkessä tukkoon, limakalvot turposivat. Jep, vehnä ei ainakaan sovi. Eikä sokeri. Söin myös pari ruisleipäviipaletta. Rupesin "pilkkimään" melko nopeasti ja sammuin tietokoneen ääreen. Eli nähtävästi ruiskaan ei sovi, tai ainakaan se ei sovi nykyaikaisin menetelmin prosessoituna. Toisaalta, jos haluaa nukahtaa nopeasti, tiedän mistä löytyy apua 😄 Runsas kasviksien käyttö jäi päälle. Samoin aamujuomien käyttö. Kahvi suhteen tulin todella valikoivaksi ja tavalliset juhlamokakultsukatriinat ei oikein maistu. Valitsen mieluummin huonompilaatuisenkin teen kuin suurpaahtimoiden suurkulutuskahvin.

Yritin tarjotella paikallisen pienpaahtimon kahvia marttakokouksen kahviksi, mutta se ei kelvannut! Sitä ei kuulemma voi juoda ja kahvinkeittäjä keitti juhlamokaa. Join itse sitten teetä.

Minulla oli keskiviikkona ja torstaina vapaapäivä ja kumpanakin päivänä taistelin uuden kirjanpito-ohjelman kanssa. Kun en saanut siirtyviä saldoja menemään tasan. En vaan osannut, muka. Mutta kyllähän se ahaa-elämys sitt viimein tuli ja sain saldot täsmäämään. Nyt pitäis vissiin jatkaa kirjanpitoa vaikka ois tosi kiva ruveta katsomaan jotain ohjelmaa netistä ja virkata. Mutta jospa hetken aikaa ahkeroisin ja sitt palkitsisin itseni jälkimmäisillä toiminnoilla.

Aurinkosta talviviikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....