Vuoden viimeinen muuttui vuoden ensimmäiseksi

Jäi sitten eilen tekemättä vuoden viimeinen päivitys.

Lämpötila vaihtui plussan puolelle. Valitettavasti vuosi vuodelta inhoan yhä enemmän ja enemmän rakettien paukuttelua ja tänä vuonna kiljahtelin ulkoillessa erinäisiä voimasanoja kun jotkut ajattelemattomat ihmiset (näin kauniisti sanottuna) ampuivat rakettejaan kohti minua ja koiraa ja ainakin yksi raketti räjähti ihan meidän yläpuolella. Koira-parka!

Aamulla näky on juhlinnan jälkeen surkea. Kukaan ei siivoa jälkiään. Jotkut olivat ampuneet rakettinsa koulun pihalla luistelukentän laidalla. Luistelukenttä on nyt sitten sen näköinen että räjäytelty on. Miten voikaan joku olla noin ajattelematon!

Laitanpa tähän nyt joululahjakäsitöistä kuvia. Eli niistä käsitöistä jotka lähtivät minun käsistä lahjoiksi.




Yllä siskon pienelle tytölle tehty mekko. Tässä tosin ilmeni että kaula-aukko on liian pieni joten olen sen jo purkanut ja tehnyt uudestaan. Napit ovat takana.



Yllä siskon pojalle tehty vihreä villatakki. Siinä on liian pitkät hihat. Huoh!



Tämä taasen on miehen siskon tytölle tehty villatakki, joka onnistui yli odotusten ja jota on jo pidetty ennen joulua koulussakin. Siinä perheessä ei lahjoja säästellä joulaattoon... Onnistuin kuitenkin kerrankin tietämättäni tekemään lahjan, joka oli hyvin mieluinen. Kuulosti siltä, että hyvällä kaverilla on aina jotain neuletakkeja ja poikien serkkutyttöä on vissiin vähän harmittanut kun ei ole itsellään ollut. Tätähän minä en tiennyt, mutta osasin silti vastata tarpeeseen.



Kuopuksen "Pihlajanmarjakarkki" -pipo ja -sukat. Sukkiakin on jo pidetty niin että sen saattaa kuvastakin huomata. Mieluinen lahja. Pipoakin on pidetty ahkerasti.



Ja vielä esikoisen "Ruutusalmiakki" -pipo ja -sukat. Pipoa on pidetty, sukkia ei vielä.


Kommentit

  1. Kauniita neuleita olet tehnyt. Kotikutoiset vaatteet ovat nykyään arvossaan. On paljon ihmisiä, jotka eivät osaa tehdä käsitöitä tai neuloa.
    Olen itse juuri sellainen :(.

    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa pistäydyin sivuillasi. Vitsit, miten upeita neulomuksia!! Ihana kuulla, että villatakista tuli jollekin yksi lempivaatteista. Oikein hyvälle mielelle tuli pelkästä ajatuksesta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....