Heinäkuun helteet?

Tajusin äskettäin etten ole koko heinäkuussa kirjoittanut mitään ja kohtahan se on jo ohi! Heinäkuun helteet taisivat olla jo kesäkuussa. Onkohan meiltä jäänyt yksi kuukausi välistä, kun tuntuu kovin elokuisille nämä säät...

Heinäkuu on mennyt oikeastaan siihen, että ole ollut töissä ja viimeisiä viedään ennen kuin loppuu. Vielä 5 päivää ja sitten työ nykyisen työnantajan palveluksessa päättyy.

Selkeästi joku ajan jakso on nyt päättymässä. Sen jälkeen kun aloitin nykyisen työni, kaikilla muilla elämän alueilla on ollut suht hiljaista. Välillä tuntuu että elän edelleen sitä "sitkun"-elämää joka alkoi kun muutin anoppilaan ja elämäni oli laatikoissa. Tai minusta tuntui että elämäni on laatikoissa, koska elämähän ei ole tavaroita joita voi pakata. Mutta johtuiko "sitkun"-elämä sittenkään laatikoihin pakatuista tavaroista ja hankalasta "anoppi ja miniä saman katon alla" -tilanteesta? Jospa siinä olikin jotain muuta. Minulla on tunne siitä, että se jokin muu on nyt päättymässä. Ken elää, se näkee.

Olen miettinyt, haluaisinko tehdä jotain muuta kuin olla kirjanpitäjä. Mitä muuta se sitten olisi. Minusta kun ei taida olla kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksikaan. Enkä osaa muuta kuin sen kirjanpidon. Jollain pitäisi tuoda sitä rahaksi kutsuttua energiaa tähän yhteiseen talouteen koska se on nyky-yhteiskunnassa peliväline. Tätä elämää ei voi pelata ilman rahaa. Tai ainakin se menee melko hankalaksi kun on tullut tuota energiaa lainattua pankilta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....