Loskainen kuu?

Noh, ei kauheasti ole loskasta tietoa kun öisin on oltu pakkasen puolella tai ainakin lähellä sitä.

Pojat ovat tämän viikon syyslomalla. Kauheasti ei ohjelmaa olla järjestetty. Saatetaan mennä joku ilta laavulle iltatulille makkaran paistoon ja varmaan perjantaina heitetään uimareissu johonkin sisäuimalaan. Sunnuntaina meille tulee vieraita (toivottavasti) kun on PartyLite-kutsut. Aina ei kuitenkaan mielestäni tarvitse olla suunniteltua tekemistä. Lepo ja oleminen on hyväksi.

Määräsin toki ½ tuntia siivousta päivässä, myös itselleni. Yllättäen tämän noudattaminen ei ainakaan viikonloppuna ollut vaikeaa ja esikoinen löysi täysin pitämättömiä vaatteita, joissa oli vielä laputkin kiinni! Eli tosi aiheellista siivoaminen.



Viikonloppuna nostettiin kasvimaalta viimeiset juurekset ja raivailtiin muutenkin pihapiiriä talvikuntoon. Yllättäen pintamaa oli kasvimaalla paikoin jo jäätynyt!

On ollut ihana tunne kävellä omalle kasvimaalle ja ottaa sieltä satoa ruuaksi. Kasvihuoneen tuotokset eivät tänä kesänä olleet kovin ilahduttavia, mutta ehkäpä ensi kesänä parempi onni. Tosin kasvihuone on tällä hetkellä aika raato. Valio-myrsky hajotti viimeisetkin solumuovit. Ensi keväänä pitää kehitellä jotain asian korjaamiseksi.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....