Maaliskuu maata näyttää

Hyvänen aika! Ollaan jo maaliskuun alussa! Vanha sanonta kuulemma kuluu "Jos ei maalis maata näytä niin huhti ei humahuta." Noh, nyt näyttää siltä että maalis maata näyttää ja huhti sitt varmaan humahuttaa. Missä on vanhan ajan kunnolliset talvet? Minä vaan kysyn.

Mitäs muuta. Pojat ovat talvilomalla. Maanantaina oli parturikäynti, tiistaina käytiin kaupungissa kiinalaisessa lounaalla ja pojat isänsä kanssa keilaamassa, minä kiertelin sillä aikaa kirppareita, eilen kuopukselle tuli kaveri yökylään ja tänään toin kuopuksen ko. kaverin kanssa HopLopiin. Huomenna mieskin on vapaalla koko päivän joten lähdemme perheellä uimaan. Viikonloppu taidetaan ottaa rennosti.

Minut valittiin kyläyhdistyksen vuosikokouksessa hallitukseen ja minusta tehtiin sihteeri. Oman kylän marttayhdistyksen kokouksessa minut valitiin puheenjohtajaksi pariksi seuraavaksi vuodeksi. Eihän tässä laakereilla jouda lepäilemään! Monen moista puuhaa on.

Muutamassa vuodessa olen pikkuhiljaa soluttautunut kylän elämään sisälle. Olen kasvattanut juuriani sen maaperään. Tehnyt siitä kodin.

Juurista puheenollen; kohta on kevätkylvöjen aika. Pitäisi alkaa pikapikaan kylvää paprikat ja chilit. Ja sitten jonkun ajan päästä tomaatit ja kurkut. Ainakin. Pitää tutkia oliko muuta esikylvettävää. Nythän meillä on pihassa kasvimaakin joten pihahommia riittää tänä keväänä kun ryhdytään kasvattamaan kaikenlaista. Huomatkaa kuinka itsevarma olen siitä, että kaikki mitä tehdään onnistuu...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....