Vappuaattona

Mielenkiintoista talvea on seurannut mielenkiintoinen kevät. On vappuaatto ja lunta ei ole juuri missään, ja jossain onkin niin se on sitten todellakin varjopaikka ja paikka johon niitä talven vähäisiä lumia on koottu. Vedet ovat vapaana. Näin eilen västäräkin. Osassa puista näkyy jo selvästi vihreitä lehtiä. Toki meidän korkeudella viileät yöt ovat hidastaneet kevään etenemistä. Tänä aamuna oli kuitenkin hyvinkin tyypillinen vappusää: satoi lunta!

Minun alkukevät on mennyt yrityksen perustamisprosessissa. Homma etenee askel askeleelta. Kyllä se tästä vielä käynnistyy! Ihmeellisesti kaikki vaan järjestyy ja etenee; tulee kannustusta ja positiivista kommentointia. Ja jostain syystä asiakkaita alkaa ilmaantua tyyliin “sitten kun aloitat”. Kiitos, kiitos, kiitos.

Pojilla on enää kuukausi koulua ja kesäloma alkaa. Niin mihin se kouluvuosi taas hurahti?? Syksyllä mulla on viidesluokkalainen ja tokaluokkalainen. Isot pienet tai pienet isot.



Silmuja pajussa


Osa aamuisesta lumesta on jäänyt maahan


Tässä kuvassa on mustikan varpu jossa on hämähäkin seitti jossa on lunta. Samoin alemmassa kuvassa.



Tämä kuva ei tee oikeutta näylle. Nuo pienet valkoiset läntit ovat siis hämähäkin seittejä varvuissa. Seitit ovat keränneet aamulla satanutta lunta.


Silmuja koivun oksassa





Koulun aidan vieressä on pensassa jossa on jo ihan lehdet ja nuppuja! Ja minulla ei ole mitään muisti kuvaa siitä mikä pensas tämä on vaikka olen katsellut sitä lukuisina aamuina, päivinä ja iltoina. Vieressä on orapihlajaa (josta ei siis kuvaa) mutta tämä ei todellakaan ole sitä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. tammikuuta; 1945 suomalainen laulaja ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri syntyi

Metsämansikka-mustikka -piirakka

Sataa vettä, pyryttää, sataa vettä, pyryttää....